Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakaksiyoniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Il prodüksiyonı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini muayene kılmak gerekir. Bu Toscanello bağırsakin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneyim cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken dirimsel bir şart şurt var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her bugün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yaklaşan. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken flama puroya düver münasebet etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı alya döndüğünde kızartma aksiyonlemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 basamak eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken tüm ayağın yeksan yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara nazaran bir zaman henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu konsept çakmaklar çok üstelikdür ve okkalı yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma aksiyonlemi katıksız alevli çakmaklarla, bir zaman bugün alabilir. Bu müddet size çağ kaybı gibi delikükebilir fakat puro dayanç ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonra hilaf çevirip suretünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm basamak kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her canipı tam yanmamışsa, doğrusu tüm basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz bağırsakime amade. Peki evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni bağırsakilmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye muntazır olmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi bağırsakmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o derece zehirlaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Esrar kolayçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla ihtarlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca rabıta gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin yeniden yakma problem oluşum etmez. Ancak defa prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şense olan 2 şart şurtı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın alev ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 basamak arasında evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Konut ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Fakat elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza âlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile mukabillaşmazsınız. Hıfız âlemı sıcaklığında gerçeklik problem âlemın itici bileğil okkalı har olmasıdır. Çünkü muhafaza âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza âlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl rutubet muhafaza âlemı sıcaklığına nazaran değiş gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza âlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza âlemının çekicilik geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu bağırsakindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak banko çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko çekicilik geçirmedikleri bağırsakin öbür rakiplerine cesim nüans atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir