Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakdavranışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Kez prodüksiyonı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini muayene eylemek gerekir. Bu Toscanello kucakin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında kucakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir şart şurt var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz öfkele yakılır! Puro her dem ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alaz puroya direk değinti etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı kırmızıya döndüğünde kızartma davranışlemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 tabaka eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken tüm ayağın hemayar yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda tekdüze bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara göre az buçuk daha uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu üslup çakmaklar çok kudretlidür ve fazla yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma davranışlemi saf alevli çakmaklarla, az buçuk dem alabilir. Bu süre size zaman kaybı gibi dideükebilir yalnız puro götürüm ve say icap. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonrasında aksi çevirip tarafünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kıç kıpkırmızı ise yakma davranışlemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her canipı tam yanmamışsa, doğrusu tüm kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı dem daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz kucakime müheyya. Evet ya siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni kucakilmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye eğlenmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi kucakmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o derece yaralaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün hafifçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla ikazlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az nazarıitibar gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun kucakin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin yeni baştan yakma iş örgütleme etmez. Fakat namahrem prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şgeri olan 2 şart şurtı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın suhunet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 tabaka ortada başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Aşiyan içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza âlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile önlaşmazsınız. Muhafaza âlemı sıcaklığında hamur iş âlemın ilgisiz bileğil fazla sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza âlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem rutubet muhafaza âlemı sıcaklığına göre trok gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir tarz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza âlemının tarz geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu kucakindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak nasıl tarz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl tarz geçirmedikleri kucakin gayrı rakiplerine koca başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir